Nieuws

’Uitreiking 10 jaar keurmerk ’Kwaliteit Laat je zien’’

Op Woensdag 10 juli 2013 heeft de Voorzitter van de Federatie en Eerste Kamerlid Marijke Vos, de zorgboerinnen Riny Giesen van De Kamp in Vethuizen en Marga Waanders van Erve Knippert in Haaksbergen in het zonnetje gezet.

Beide zorgboerderijen hebben voor de 4e keer de audit met goed gevolg afgerond en daarmee al 10 jaar het Keurmerk "Kwaliteit Laat je zien"!

Voor hen is het kwaliteitssysteem en het behalen van een keurmerk altijd vanzelfsprekend onderdeel van hun bedrijf geweest. Het helpt je om bewust met kwaliteit bezig te zijn en je deelnemers, ouders en anderen te laten zien dat je kwaliteit levert, en wat voor zorg en begeleiding je levert.

Marga Waanders vertelde dat zij het juist erg belangrijk vindt dat 'een derde partij' meekijkt op je erf. Daar leer je veel van, die ziet dingen die jij niet (meer) ziet. En zo blijf je je bedrijf en aanpak verbeteren, en dat is inspirerend. Ook voor Riny is voortdurend blijven leren, nieuwe ontwikkelingen in zorg en psychiatrie volgen heel belangrijk en ook vanzelfsprekend.

 

Klik hier voor het verslag van Omroep Gelderland.

Klik hier voor de uitzending tussen 10.00 uur en 11.00 uur na 13.59 minuten begint de radio uitzending op zorgboerderij De Kamp in Vethuizen, waar het keurmerk 'Kwaliteit laat je Zien' van FLZ voor de 4de keer aan Riny Giesen en Marga Waanders wordt uitgereikt.

Klik hier voor de uitzending tussen 11.00 uur en 12.00 uur net na de uitreiking met een interview met de zoon en dochter van Riny Giesen van zorgboerderij De Kamp. na 12.53 min. begint de uitzending net na de uitreiking van het keurmerk.

 
 
Klik hier voor een korte film impressie van Zorgboerderij De Kamp
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nieuws

 
Holthuizerstraat 2
7046 AB Vethuizen
T: 0314-652355